A+ A A-

Flăcări înalte de cinci metri; incendiu la ieșirea din Gâdinți

incendiu gadintiÎn această seară, Dispeceratul ISU Neamț a anunțat că salvatorii Detașamentului Roman acționează într-o misiune de stingere incendiu de vegetație, pe DN 15D, la ieșirea din Gâdinți, spre Vaslui.

La fața locului s-au deplasat imediat două echipaje de pompieri cu doua autospeciale de lucru cu apa si spuma. Nu au fost victime.

Dispeceratul ISU Neamț a informat la ora 19.00, ora la care a fost lichidat incendiul, că au ars aproximativ 5 hectare vegetație uscată.

Miercuri, 13 martie a.c., pompierii militari nemțeni, alături de membrii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență, au intervenit pentru localizarea și lichidarea a nouă incendii de vegetație uscată, care au afectat o suprafață de aproximativ 20 de hectare.

Arderile de vegetaţie uscată şi litieră s-au produs în localităţile: Comuna Răucești – sat Oglinzi, Comuna Icușești – sat Bălușești(aici au ars și 1.5 tone lucernă și 10 metri liniari gard), Comuna Ion Creangă – sat Stejaru, orașul Tg. Neamț, comuna Dragomirești – sat Vad(2 arderi de vegetație), comuna Petricani, comuna Girov – sat Căciulești, comuna Gâdinți.

Cauza probabilă de producere a acestor incendii a fost „foc deschis în spaţii deschise sau fumatul în locuri nepermise”.

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2019 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.