A+ A A-

Alei asfaltate și parcări noi în municipiul Roman

lucrari plombareConducerea Primăriei Roman a făcut câteva precizări legate de activitatea echipelor Primăriei Roman care execută și vor executa lucrări de plombare cu mixtură asfaltică, în această perioadă și în perioada următoare.

Cu mixtură asfaltică se vor realiza aleile și parcările programate pentru perioada imediat următoare, unde vom lucra cu echipele proprii ale Primăriei Roman.

Vom mai stabili programul de realizare a parcărilor din municipiu, lucrări pe care le vom începe de săptămâna viitoare. În acest an și în anul următor, vom finaliza programul pe care l-am propus de realizare a încă 800 de locuri de parcare noi”, a spus primarul municipiului Roman Lucian Micu.

În cursul anului 2018 serviciul întreţinere şi reparaţii drumuri, alei parcări, a executat lucrări de reparaţii cu mixtură asfaltică pe raza municipiului totalizând o suprafaţă de 10.381 mp.

La sfârșitul anului 2018, numărul total de parcări de reședință amenajate pe raza Municipiului Roman ajungând la 180, totalizând 4.006 de locuri, din care 3.598 de locuri sunt închiriate.

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2019 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.