A+ A A-

Laurențiu Leoreanu: „A fost definitivată lista candidaților pentru Parlamentul European. România este în primul rând! E timpul României!”

leoreanu 1Partidul Național Liberal a definitivat lista candidaților pentru Parlamentul European și pot afirma cu responsabilitate că România va fi reprezentată cu profesionalism, decență și maximă implicare, așa cum cetățenii acestei țări merită, în spiritul pro-european care a adus evoluție și bunăstare acestei națiuni, chiar dacă alții își doresc reîntoarcerea în zona gri a non-valorilor din perioada în care nu eram membri ai acestei familii.

Din postura de vicepreședinte la nivel național al PNL, am participat la audierea candidaților care se vor alătura celui mai important grup din Parlamentul European – PPE, oameni care au capacitatea de a promova interesele României și nu de a sabota parcursul european, așa cum actuala guvernare PSD-ALDE o face.leoreanu 2

Salut implicarea unei personalități puternice în această campanie, domnul Rareș Bogdan, un om care și-a demonstrat dragostea pe care o poartă acestui popor și abilitatea de a fi un port stindard al realelor valori funcționale, o voce puternică a celor care luptă împotriva corupției și mediocrității și care va deschide lista candidaților Partidului Național Liberal pentru Parlamentul European.

Deputat Laurențiu Leoreanu – vicepreședinte PNL

Copyright © 2013-2019 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.