A+ A A-

Imagini de groază în urma unui incendiu: animale moarte și animale arse pe suprafețe mari ale corpului

animale incendiu 2Astăzi, în jurul orei 15.00, Dispeceratul ISU Neamț a anunțat că salvatorii execută o misiune stingere incendiu la o fânărie - saivan de animale, în comuna Brusturi, sat Poiana.

La locul evenimentului s-au deplasat doi ofițeri și 10 subofițeri din cadrul Detașamentului de pompieri Târgu Neamț, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

La locul evenimentului s-a mai deplasat o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului de pompieri Tg. Neamț.

Incendiul s-a manifestat la un adăpost de animale și la un depozit de furaje. Din primele date de la locul evenimentului sunt trei animale decedate (1 cal, 2 viței) și mai sunt si alte animale cu arsuri pe o suprafață mare a corpului.animale incendiu 1

Echipajul de paramedici SMURD au acordat îngrijiri medicale la două persoane cu atac de panică și intoxicate cu fum. Victimele au refuzat transportul la spital. Adăpostul de animale avea o suprafață de aproximativ 150 metri pătrați.

Misiunea încă este în desfășurare. După lichidarea tuturor focarelor se va stabili si cauza acestui incendiu.

Vom reveni cu detalii.

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2019 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.