A+ A A-

Neamț: scandal și bătaie în plină stradă – 11 persoane reținute

retinuti batausiLa data 9 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Roznov au fost sesizați despre faptul că pe strada Bistriței din localitatea Săvinești, a izbucnit un conflict între mai multe persoane.

Ca reacție imediată, polițiștii s-au deplasat la fața locului, însoţiţi de cei din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Săvineşti, fiind solicitat și sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Neamț, care au participat la aplanarea conflictului și implicit, la identificarea și conducerea la sediul poliției a 11 persoane, cu vârste cuprinse între 31 și 71 de ani, toți din Săvinești.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, în urma unui conflict survenit pe fondul unor neînțelegeri între o femeie de 36 de ani și soțul său, de 31 de ani, ambii din Săvinești, mai multe persoane s-ar fi agresat fizic reciproc.

În urma conflictului, o femeie și un bărbat, ambii în vârstă de 62 de ani, din Săvinești, au suferit leziuni, fapt pentru care au fost preluați și transportați la spital în vederea primirii de îngrijiri medicale.

În urma probării activității infracționale a celor implicați, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de cele 11 persoane, sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și încăierare.

Acestea au fost introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț, urmând ca astăzi să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a celor implicați.

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2019 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.