A+ A A-

Neamț: un conflict casnic a degenerat într-o bătaie generalizată. Au intervenit forțele de ordine

bataie in neamtIncidentul a avut loc astăzi, 9 februarie, în jurul orei 13:00. Polițiștii au fost sesizați că pe strada Bistriței din comuna Săvinești are loc un conflict între mai multe persoane.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, fiind solicitat și sprijinul luptătorilor SAS (Serviciul de Acțiuni Speciale) din cadrul IPJ Neamț, care au participat la aplanarea conflictului și implicit la identificarea și conducerea la sediul Poliției a 7 persoane cu vârste cuprinse între 31 și 71 de ani, toți din Săvinești.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat că pe fondul unor neînțelegeri mai vechi între o femeie de 36 de ani și soțul acesteia de 31 de ani, a izbucnit un conflict pe fondul căruia mai multe persoane (rudele bărbatului și ale femeii) s-ar fi lovit cu diferite obiecte contondente.

Se pare că la scandal au participat în jur de 30 de persoane. În urma loviturilor două persoane au fost transportate la spital.

„Momentan se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și încăierare”, a declarat Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Sursa: stiri-neamt.ro

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2019 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.