A+ A A-

Neamț: Un adolescent a plecat de la locuința unde se afla cazat și nu a mai revenit

disparut minorLa data de 19 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ au fost sesizaţi de către D.G.A.S.P.C. Neamţ cu privire la faptul că în data de 14.01.2019, orele 21:30, minorul FUNDĂCESCU VLAD GHEORGHIŢĂ a plecat de la locuinţa unui asistent maternal profesionist şi nu a mai revenit. În momentul plecării, minorul era îmbrăcat cu o pereche de pantaloni de culoare negru, geacă fâş roşu cu negru, iar în picioare adidaşi albi. Din verificările polițiștilor a rezultat faptul că minorul ar fi plecat benevol şi nu a fost victima vreunei infracţiuni.

Poliţiştii au efectuat verificări pe raza municipiului Piatra Neamţ şi în localităţile limitrofe, însă până în prezent minorul nu a fost identificat. Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea acestuia, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112!

Sursa: IPJ Neamț

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2019 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.