A+ A A-

Situația transportului de persoane în Roman și zona Roman

circulatie calatoriPe fondul avertizării Cod galben de ninsori abundente și viscol, autoritățile au impus mai restricții de circulație pe drumurile din zona Roman. Transportul de călători este afectat.

Conducerea firmei PRISTYL Roman, principalul transportator de persoane din zona Roman, spune că în municipiul Roman circulația microbuzelor se desfășoară în condiții de iarnă.

În privința transportului de persoane, pe traseele pe care le deservesc autobuzele PRISTYL se înregistrează situații deosebite în zonele unde nu avem încă acces.

Spre Valea Ursului nu putem circula, cursele fiind anulate, la fel și spre Bozieni, Iucșa, Cuci. Pe drumul Roman – Vaslui, circulăm doar până la intersecția cu drumul spre Bozieni.

Pe traseele care au ca drum principal Roman – Piatra Neamț nu putem circula, drumul DN 15D fiind restricționat. Drept urmare, spre Dulcești – Văleni nu circulă autobuzele de călători”, a precizat Ionuț Pricope, managerul PRISTYL Roman.

Vom reveni cu detalii în funcție de situația de pe teren.

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2019 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.