A+ A A-

Centru de imagistică RMN modern lângă Policlinica Roman

centru rmnÎn luna decembrie, anul 2018, a fost eliberată Autorizația de Construire 237 pentru realizarea Centrului de imagistică RMN lângă Policlinica Roman. Obiectivul va fi realizat de SCAN EXPERT și are o valoare de 149.450 lei.

SCAN EXPERT dorește realizarea obiectivului în regim „parter”, cu o suprafață la sol de 94 mp. Terenul este în suprafață de 284 mp și se află în proprietatea Municipiului Roman dar poate fi concesionat pentru construcții. Terenul unde se va realiza Centrul RMN se află în lateralul Policlinicii Roman, cu acces direct de la str. Dumbrava Roșie, având suprafața construită la sol de 157,30 mp.

Centrul RMN, cu legătură în clădirea policlinicii, adiacent cabinetelor concesionate de inițiator, va completa gama de servicii de diagnoză imagistică ce le poate oferi romașcanilor.

Va fi construită o cameră de așteptare cu acces direct din clădirea Policlinicii din care se poate face accesul în camera de comandă, camera magnet cât și către un vestiar pentru pacienți și un spațiu de depozitare.

Accesul exterior în clădire se face printr-un hol din care se poate intra într-o cameră de protocol, un grup sanitar pe sexe și curtea interioară. Din curtea interioară se face accesul în camera Computerului Tomograf.

Construcția va fi doar parter și va închide spațiul liber dinspre nord, creând un front compact la strada D. Roșie.

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2019 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.