A+ A A-

Inițiativa primarului Lucian Micu va fi pusă în practică: piesă de teatru pe scena sălii de spectacole a Primăriei Roman

teatruPrimarul municipiului Roman anunța anul trecut că a purtat mai multe discuții cu conducerea Teatrului Tineretului din Piatra Neamț pentru ca pe scena sălii de spectacole a Primăriei Roman să se desfășoare periodic reprezentații de teatru.

„Vă spuneam, la finele anului trecut, că îmi doresc să dezvoltăm latura cultural-artistică a orașului și să vă pot oferi posibilitatea de a petrece în moduri cât mai frumoase timpul liber.

Mă bucur să vă anunț că am încheiat un parteneriat cu Teatrul Tineretului Piatra Neamț, iar pe 7 februarie, de la ora 18.00, în sala Manolescu-Strunga din cadrul Primăriei municipiului Roman, vom găzdui primul spectacol de teatru. Este vorba de piesa ”Dar...ce-ați crezut?!”, după Nadejda Ptushkina, un spectacol de Tudor Tăbăcaru, care-i are în distribuție pe actorii: Maria Hibovski, Aida Avieriței, Cristina Mihăilescu și Andrei Merchea Zapatoțki.

Piesa, o comedie, a stat la baza unui spectacol care s-a jucat mai mult de 10 ani la Teatrul de Arta din Moscova. Alături de spectacolele oferite de actorii amatori romașcani din Trupa de Teatru ”Dan Alecsandrescu” și din Trupa de Teatru ”Gong”, noul parteneriat va oferi o și mai mare vibrație comunității”, a declarat Lucian Micu, primarul municipiului Roman.

Prețul biletelor este de 6 lei pentru elevi, 12 lei pentru studenți și pensionari și de 24 de lei pentru adulți, biletele urmând să fie achiziționate, începând de luni, 14 ianuarie, între orele 08.00 și 16.00, de la camera 64 din cadrul Primăriei Roman.

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2019 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.