A+ A A-

Specialiștii APASERV au acționat profesionist astfel încât să nu mai fie oprită apa în Roman

avarie apa actiuneDupă cum ați fost informați, o avarie apărută în zona Lukoil – str. N. Bălcescu a determinat conducerea APASERV să anunțe o eventuală întrerupere a alimentării cu apă a beneficiarilor din Roman, astăzi, 10 ianuarie, între 08.30 și 15.00.

Modul în care au acționat specialiștii companiei județene, Secția APASERV Roman, a dus la anularea acțiunii de întrerupere.

Am decopertat zona afectată și am constatat că este vorba de o fisură la conducta de 400 mm care vine din stația de repompare de la gară și merge spre Favorit.

Este o conductă de fontă, aceeași care s-a spart sub parcarea etajată de la piața centrală. Specialiștii noștri au rezolvat situația sub presiune și nu a mai fost nevoie să oprim apa. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat în ultimele zile, cu opririle neprevăzute care au fost dar sunt evenimente care nu depind de noi”, a declarat ing. Bogdan Curcudel, directorul APASERV Neamț – zona Est Roman. Foto: de exemplificare

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2019 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.