A+ A A-

Roman: apa se va opri în funcție de constatările de la fața locului. Se lucrează din plin

sapaturiEchipele APASERV lucrează la depistarea avariei de pe str. N. Bălcescu, zona Lukoil, acolo unde cu o zi în urmă a ieșit apă de sub stradă.

Directorul Zonei Roman – APASERV Neamț Bogdan Curcudel spune că nu s-a oprit apa încă pentru că nu s-au terminat săpăturile pentru a ajunge la țeava avariată. În momentul în care se va depista spărtura se va lua decizia cea mai potrivită.

Dorința conducerii APASERV Zona Est Roman este să nu oprească apa dar totul depinde de amploarea avariei și dacă se va putea lucra sub presiunea din rețea.

O decizie se va lua după ce se va termina de săpat, la o adâncime de 3 metri față de nivelul străzii, adâncime la care sunt amplasate conductele din zonă.

Reamintim că ieri, APASERV anunța printr-un comunicat că „din cauza executării unor lucrări la rețeaua de distribuție a apei potabile în tot municipiul Roman, va furniza apă cu presiune redusă, putându-se ajunge la oprire totală, Joi, 10.01.2019, între orele 08:30 – 15:00.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați, pe care ii asigurăm că echipele ApaServ fac tot posibilul pentru finalizarea lucrării într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informații suplimentare, beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul ApaServ care funcționează non stop, la numărul de telefon 0233 / 233340.

Vom reveni cu detalii.

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2019 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.