A+ A A-

Avertizare meteo: din această noapte și până vineri, ninsori, viscol și polei

avertizare meteoAdministratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o informare de ninsori, viscol, precipitatii mixte si polei, valabila la nivelul intregii tari de miercuri seara, pana vineri, la orele pranzului.

Conform prognozei, in intervalul 9 ianuarie, ora 22:00 - 11 ianuarie, ora 12:00, vor fi perioade cu precipitatii, predominant ninsori, in toate regiunile si se va depune strat nou de zapada local mai consistent, in special in Moldova.

Totodata, in Dobrogea, in sudul si in estul Munteniei, precum si in sud-estul Moldovei, vor fi precipitatii mixte ce vor favoriza formarea poleiului, iar cantitatile de apa vor depasi 15 - 20 l/mp.

Pe parcursul noptii de joi spre vineri (10/11 ianuarie) si vineri (11 ianuarie) vor fi intensificari temporare ale vantului in jumatatea de est a teritoriului si la munte, cu viteze mai mari, cu rafale in medie de 55 - 65 km/h pe crestele montane si in Moldova, unde ninsoarea va fi viscolita.

ANM mentioneaza ca, in functie de evolutia si intensitatea fenomenelor meteorologice, ar putea actualiza informarea de vreme severa emisa miercuri.

Sursa: meteo.ro

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2019 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.