A+ A A-

Primarul Lucian Micu invită romașcanii la derdeluș: „Să ne bucurăm de copilărie!”

derdelus in romanConducerea Primăriei Roman intenționează să amenajeze spații unde romașcanii să-și aducă aminte de copilărie, în această iarnă.

După modelul picnicului din vară, primarul Lucian Micu invită romașcanii la derdeluș.

Se anunță două zile cu precipitații importante de ninsoare - poate ultima din această iarnă - și, cum încă este vacanță pentru copii, vreau să încercăm să amenajăm o pârtie pentru săniuș pe una din străzile din oraș. Prin proiectul european în Parcul Jora avem prins un derdeluș, însă lucrarea nu este încă gata.

Astfel, m-am gândit să ne bucurăm de iarna aceasta, de copilărie, iar sâmbătă și duminică să mergem la derdeluș. Vom amenaja pe strada Traian, de la Arhiepiscopie și până în intersecția Vasile Alecsandri – Vasile Lupu o pârtie, cu blocarea traficului rutier de joi și până duminică, iar sâmbătă și duminică îi așteptăm pe cei mici și pe cei ce adoră sporturile de iarnă să se bucure de zăpadă.

Noi ne-am pregătit cu toate cele necesare, dar reușita acestui eveniment va depinde și de vreme. Bineînțeles, de luni, 14 ianuarie, strada Traian va fi curățată, iar traficul rutier va reveni la normal”, declară Lucian Micu, primarul municipiului Roman.

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2019 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.