A+ A A-

Cutremur în România, în această seară

cutremurUn cutremur a avut loc în județul Buzău, joi seară, a anunțat Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Cutremurul s-a produs la ora 16.56, la o adâncime de 119 kilometri. Seismul a avut magnitudinea de 3,6 grade pe scara Richter.

Seismul s-a produs în județul Buzău, zona seismică Vrancea, în apropierea oraşelor Nehoiu (21 km), Covasna (46 km), Întorsura Buzăului (51 km), Mizil (51 km), Buzău (53 km).

dentixCel mai puternic cutremur din acest an a avut loc în 28 octombrie, având o magnitudine de 5,8 pe scara Richter, în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău, fiind resimţit şi în Bucureşti.

Miercuri, 5 decembrie, mai multe seisme s-au produs pe teritoriul țării. România a fost lovită de patru cutremure miercuri, 5 decembrie, două dimineață și alte două în cursul serii. Cele 4 cutremure au avut loc în județele Buzău și Vrancea.

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2019 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.