A+ A A-

Roman: aplicația pentru sesizări funcționează perfect dar foarte multe sunt nerezolvate

sesizariDupă cum observăm pe harta care ne indică punctual sesizările romașcanilor din aplicația creată de Primăria Roman sunt foarte multe sesizări făcute până în prezent dar care au rămas nerezolvate.

Găsiți harta cu sesizări, aici: https://citycare-roman.indsoft.ro/CityCareWeb/

Tot la linkul de mai sus puteți face și alte sesizări. O parte din cele semnalate de romașcani sunt luate în evidență dar nu se precizează rezolvarea problemelor.

dentixPrintre sesizările făcute de romașcani enumerăm:

-      Lipsa indicatoarelor rutiere

-      Becuri de la iluminatul stradal care nu funcționează sau funcționează defectuos

-      Stații de așteptare transport local care nu sunt curățate de zăpadă

-      Gunoi neridicat din punctele de colectare existente

-      Căi de acces în curți, neamenajate, în urma lucrărilor de infrastructură

-      Canale înfundate, în special la autogară

-      Parcări neamenajate sau blocate

Reamintim că pe data de 26 noiembrie a fost lansată aplicația de sesizări pentru romașcani.

Am lansat și aplicația mobilă ”pentru Roman”, o aplicație ce vine în sprijinul cetățenilor, în sensul că, având un telefon la dispoziție, oricine poate semnala pe loc o problemă, iar mesajul ajunge direct către unul din responsabilii din Primărie. În acest fel, am și eu contact direct cu toate problemele semnalate de pe teren, dar pot să fac o analiză corectă și asupra duratei de intervenție a echipei din instituție. Aplicația oferă și acces la un buletin informativ, astfel încât informațiile importante pentru cetățeni vor fi regăsite în timp real în această secțiune.

De asemenea, din aplicație puteți suna direct la Dispeceratul Poliției Locale pentru a semnala o problemă din municipiu. Ca orice proiect nou, aceasta poate fi îmbunătățit în funcție de realitățile comunității noastre, de aceea fac apel la dumneavoastră să ne comunicați eventualele sugestii, pentru ca totul să fie mai simplu și cât mai util. În această săptămână vom mai semna un proiect, pe fonduri europene, care o să ne ajute să primim cereri online din partea cetățenilor, dar și să le eliberăm electronic, astfel încât oamenii să nu mai fie nevoiți să facă mai multe drumuri până la Primărie pentru a-și rezolva o problemă.

Pentru cei care doresc să comunice problemele găsite în teren în mod direct către Primărie, pentru a fi soluționate rapid, vă sfătuiesc să căutați aplicația ”pentru Roman” în magazinul de aplicații și după cuvintele ”Primăria municipiului Roman”, pentru a o găsi mai ușor. De asemenea, vă recomand să utilizați o adresă de e-mail funcțională la momentul înregistrării, pentru că pe aceasta veți primi toate informațiile legate de stadiul rezolvării sesizării sau orice alte explicații de folos”, preciza în momentul lansării aplicației Lucian Micu, primarul municipiului Roman.

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2019 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.