A+ A A-

Vor fi realizate 20 de apartamente pentru specialiștii din Sănătate, în Roman

locuinte anlÎn cadrul ședinței Consiliului Local Roman de joi, 6 decembrie, va fi dezbătut un proiect de hotărâre referitor la construirea de spații de locuit pentru specialiștii din Sănătate.

Valoarea investiției este de 4.896.896,48 lei din care 3.901.804,25 lei reprezintă C și M, finanțarea urmând să fie asigurată de ANL.

Agenţia Naţională pentru Locuinţe urmează să realizeze locuinţe pentru tineri, destinate închirierii specialiştilor din sănătate, pe amplasamentul situat în municipiul Roman, pe str. Moldovei, f.n.

Se vor realiza 20 unități locative destinate specialiștilor din domeniul sănătății. Conform legislației în vigoare, municipiul Roman are obligația să asigure utilitățile și amenajarea terenului la acest obiectiv de investiții, ANL finanțând doar investiția de bază. Valoarea totală necesară finanțării de la bugetul local al Municipiului Roman a utilităților și amenajării terenului la obiectivul de mai sus este de 430.345,71 lei, fără TVA, conform Devizului general întocmit.

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2019 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.