A+ A A-

Patinoar și Sătucul lui Moș Crăciun, în piața Roman Vodă

patinoar si satucul lui mos c raciunConducerea Primăriei Roman pregătește mai multe surprize romașcanilor. Pentru Sărbătorile de Iarnă au fost achiziționate ornamente luminoase noi care sunt deja în curs de instalare de echipele administrației locale.

În parcarea Colegiului Roman Vodă urmează să fie instalat și în acest an, patinoarul, prilej de distracție pentru cei mici și nu numai, până în luna februarie.

Pe pagina socială Festivalul Tradițional al Meșteșugarilor este anunțată o altă manifestare care va avea loc în perioada 5 – 30 decembrie, în Piața Roman Vodă.

Sătucul lui Moș Crăciun revine si anul acesta la Roman, intre 5 si 30 decembrie. Au mai rămas doar 3 săptămâni pana se deschide "Sătucul lui Moș Crăciun" in centrul orașului Roman.

Daca sunteți producători sau comercianți de produse de sezon, încă mai aveți timp sa va înscrieți la ediția de anul acesta. Pentru informații si înscriere sunați la numărul 0746.439.634”, se arată în anunțul postat.

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2019 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.