A+ A A-

Kaufland va mai construi un supermarket în Roman

construire kauflandÎn luna octombrie, anul curent, a fost eliberată Autorizația de Construire nr. 213, solicitată de Kaufland România SCS București, pentru realizarea unui supermarket pe str. Mihai Viteazu, nr. 13. Valoarea lucrărilor este de 5.000.000 lei, conform Autorizației de Construire.

Documentația de urbanism a fost aprobată de consilierii locali ai municipiului Roman într-o ședință extraordinară din luna mai, pentru proiectul „Construire centru comercial, amenajare parcare, amplasare mijloace publicitare, amenajare acces auto și pietonal, strada Mihai Viteazu nr. 13, municipiul Roman, jud. Neamț”.

Supermarketul va avea 5.228 de metri pătrați, va beneficia de accese diferențiate pentru aprovizionare (din strada Tirului) și public (din strada Mihai Viteazu), va avea 208 locuri de parcare, spații verzi și plantație de protecție spre zona de locuințe de la vest.

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2019 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.