A+ A A-

Intervenții ale pompierilor din Roman: tragedie la Tămășeni și incendiu la Bucium – Valea Ursului

tragesie flacariMiercuri, 07.11.2018, la ora 16:10, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o locuință particulară din sat Tămășeni, comuna Tămășeni. Apelantul a specificat faptul că este posibil ca proprietara, în vârstă de 78 de ani, să fie în locuință. La locul indicat de apelant, s-au deplasat patru echipaje de pompieri militari de la Detașamentul de Pompieri Roman, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, o ambulanță SMURD de prim ajutor și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă. Militarii au pătrus imediat în locuință, găsind, din nefericire, bătrâna decedată, apoi au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului.

Au ars: obiecte de mobilier, materiale textile și documente personale. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost „conductor electric deteriorat”.

Miercuri, 07.11.2018, la ora 11:00, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la vegetație uscată în satul Bucium, comuna Valea Ursului. La locul indicat de apelant, s-a deplasat un echipaj de pompieri militari cu o autospecială de stingere cu apă și spumă de la Detașamentul de pompieri Roman, Punctul de lucru Poienari. Au ars circa 200 mp. vegetație uscată.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost „focul deschis în spații deschise”.

Sursa: ISU Neamț

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2019 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.