A+ A A-

Ionel Arsene: „Motiv de bucurie pentru nemțeni. Autostrada Unirii devine realitate”

ionel arseneMult așteptatul proiect de lege privind aprobarea realizării autostrăzii Iași-Târgu Mureș a fost adoptat astăzi în Camera Deputaților, forul legislativ decizional pentru acest act normativ.

Președintele CJ Neamț, Ionel Arsene, transmite nemțenilor că au motiv de bucurie.

„Avem dragi nemțeni o șansă uriașă ca regiunea noastră să recupereze în curând din decalajele pe care le are față de celelalte zone ale țării și de a ne exploata cu adevărat potențialul economic!”

Autostrada Unirii va începe la granița României cu Republica Moldova printr-un nou pod peste râul Prut şi se va termina printr-o conexiune cu autostrada A3 Braşov – Borş, în apropierea oraşului Târgu Mureş.

Proiectul va fi finanțat de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor, din credite externe şi din fonduri europene nerambursabile şi/sau prin parteneriat public-privat.

În termen de 30 de zile de la intrarea în vigoare a legii, Ministerul Transporturilor va demara procedurile necesare pentru acest obiectiv de investiții.

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2019 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.