A+ A A-

Foto: Roman Value Centre, inaugurat în prezența oficialităților. Joi, 8 noiembrie, va fi deschiderea oficială pentru public

roman value 1În prezența investitorului, a oficialităților locale și județene, a reprezentanților firmelor și a jurnaliștilor, a fost marcată festivitatea de deschidere a centrului comercial ROMAN VALUE CENTRE, miercuri, 7 noiembrie, de la ora 17.00.

Deschiderea pentru public va avea loc mâine, joi, 8 noiembrie, la ora 09.00, moment în care se vor deschide toate spațiile comerciale din incinta centrului comercial Roman Value Centre.

Gazda invitaților a fost Lucian Pelepco, directorul general al ROMAN VALUE CENTRE.

roman value 2Amalia Râpan – reprezentant Prime Kapital, investitorul centrului comercial ROMAN VALUE CENTRE

„Vreau să vă spun că acest proiect are o însemnătate deosebită. Sunt născută în Roman, am copilărit aici și încă de atunci doream să avem un centru comercial modern unde să ne petrecem timpul liber și să facem cumpărături.

Iată că visul a devenit realitate și începând de joi, 8 noiembrie, vă așteptăm să treceți pragul acestui obiectiv și să vă bucurați de toate facilitățile acestuia.

roman value 3ROMAN VALUE CENTRE a creat peste 600 de locuri de muncă, angajați care își desfășoară activitatea în spațiile comerciale de pe 20.000 mp cât are centrul comercial.

Este o investiție unică în zonă și va deveni, în cel mai scurt timp, un pol comercial.

Vă oferim un spațiu plăcut cu multe puncte de atracție pentru petrecerea timpului liber și pentru cumpărături.

Mulțumim tuturor care au făcut posibilă această investiție și celor care ne-au sprijinit în punerea în funcțiune a obiectivului.”

roman value 4Lucian Micu – primarul municipiului Roman

„Ca primar, sunt mândru că pot fi martor la un astfel de eveniment unic pentru comunitatea noastră, la inaugurarea unei astfel de investiții care a dus la încadrarea de personal și crearea de oportunități pentru municipiul Roman. Iată că fața municipiului nostru se schimbă în bine, încetul cu încetul și mă bucur pentru romașcani, cei care sunt primii beneficiari ai eforturilor noastre, a administrației publice locale.

roman value 5Vă doresc succes în activitate și în investițiile pe care le mai faceți. Pe romașcani îi rog sa vadă ce înseamnă un astfel de obiectiv în municipiul nostru, ce carte de vizită importantă înseamnă pentru ceilalți investitori și să se bucure de cumpărături și de clipele petrecute alături de familie și de prieteni aici, în centrul comercial ROMAN VALUE CENTRE.”

roman value 6Alexandru Bura – director hipermarket Carrefour Roman

„Îmi place să cred că magazinul pe care îl deschidem mâine reflectă tot ceea ce am învățat despre oamenii locului. Romașcanii sunt cumpătați și știu să aleagă lucruri de calitate. Sunt hotărâți atunci când vor să ducă o treabă la bun sfârșit.

roman value 7Carrefour aduce lucruri de calitate de la producători renumiți pentru că știm să respectăm clienții. Carrefour se întinde pe o suprafață de 4.300 mp și are 300 de angajați. În spațiul de parcare exterior vă așteaptă 500 de locuri de parcare. Deținem 17 case de marcat, dintre care 4 case rapide „Self Service”. Carrefour dispune de WI-FI gratuit iar programul de funcționare este zilnic, de la 08.00 la 22.00.

roman value 8Universul gastronomic reunește peste 40.000 de produse, dintre care: legume – fructe proaspete de la producătorii locali, peste 200 de sortimente de carne roșie (miel, vită, porc) și pasăre și peste 500 de sortimente de pește proaspăt și fructe de mare. Clienții pot alege din peste 3000 de produse de marcă Bio.

roman value 9Carrefour mai oferă peste 98 de mărci de electronice și electrocasnice și peste 180.000 de produse non alimentare.”

Vom reveni cu alte detalii.

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2019 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.