A+ A A-

Polițiștii din Sagna au avut activitate fructuoasă

politisti din sagnaAzi-dimineață, 7 noiembrie a.c., în jurul orelor 05.00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Sagna au depistat pe strada Stadion, din localitatea Sagna un autoturism condus de un tânăr de 18 ani.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţişti au stabilit că acesta nu deţine permis de conducere.

Faţă de tânăr, cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Azi-noapte, 7 noiembrie a.c., în jurul orelor 00.30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Sagna au depistat pe strada Nicolae Grigorescu, din localitatea Doljești un autoturism condus de un tânăr de 18 ani, din Doljești.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că acesta nu poseda permis de conducere.

Totodată, poliţiştii au stabilit că un alt tânăr de 19 ani, din Doljești, pasager în acelaşi autoturism i l-ar fi încredinţat pentru a-l conduce.

Cei doi sunt cercetaţi de poliţişti sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi încredinţarea unui vehicul pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere.

Sursa: IPJ Neamț

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2019 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.