A+ A A-

Romașcanii pot vota: Cornel Paiu – nominalizat „ambasador nemțean” la secțiunea LITERATURĂ

cornel paiuPublicul poate vota candidații preferați pentru Gala Ambasadorilor Nemțeni prin intermediul sistemului electronic pus la dispoziție, menționând faptul că se permite acordarea unui singur vot oricărui candidat de pe aceeași adresă de IP, într-un interval de 24 de ore, în perioada 11 octombrie – 10 noiembrie 2018.

Absolvent al Seminarului Teologic „Sfântul Gheorghe“ din Roman, în 1995, apoi al Facultăţii de Teologie Ortodoxă din Bucureşti, în 1999, preotul Cornel Paiu şi-a continuat pregătirea absolvind în anul 2004 Academia de Arte „Luceafărul“ din Bucureşti, Facultatea de Pictură.

Din 2006 s-a stabilit la Roman, unde lucrează ca preot în satul Băluşeşti, comuna Icuşeşti, de lângă cetatea muşatină.

În decursul anilor, a publicat articole, poezii, studii în reviste literare de specialitate, precum „Scrisul Românesc“, „Viitorul la pătrat“, „Cronica Fundaţiilor“, „Euxin“, „Ortodoxia“,„Theologos“, „Vestitorul“, „Cronica Romanului“, „Melidonium“, „Clepsydra“ şi a expus lucrări de pictură în mai multe expoziţii colective.

Pentru activitatea sa literară a primit premii şi menţiuni, printre ele aflându-se şi Premiul I pentru poezie al Uniunii Scriitorilor din România – filiala Bacău şi Premiul Revistei „Poesis“ la Festivalul-concurs Internaţional de Poezie „Avangarda XXII“, ediţia a IX-a, desfăşurat în 2009 la Bacău.

Puteți vota aici: https://www.ambasadorinemteni.ro/cornel-paiu/

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2019 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.