A+ A A-

Romașcanii pot vota: Victor Firăstrău – nominalizat „ambasador nemțean” la secțiunea SĂNĂTATE

victor firastrauPublicul poate vota candidații preferați pentru Gala Ambasadorilor Nemțeni prin intermediul sistemului electronic pus la dispoziție, menționând faptul că se permite acordarea unui singur vot oricărui candidat de pe aceeași adresă de IP, într-un interval de 24 de ore, în perioada 11 octombrie – 10 noiembrie 2018.

Este medic primar cardiolog la Spitalul Municipal Roman. Își desfășoară activitatea în această unitate spitalicească din anul 1983. Este coautor al primului registru român pentru infarctul miocardic acut cu supradenivelare de segment ST-RO STEMI. Din 2004 participă la toate congresele societății de Cardiologie, la Berlin, Barcelona, Stockolm, Munchen, Viena, Paris, Helsinki. În perioada 2016-2017 a fost membru în conducerea Societății Române de Cardiologie, membru în Societatea Română de Cardiologie – grupul de lucru de hipertensiunea arterială.

Puteți vota aici: https://www.ambasadorinemteni.ro/victor-firastrau/

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2019 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.