A+ A A-

Romașcanii pot vota: Sorina Monac – nominalizată „ambasador nemțean” la secțiunea ASISTENȚĂ SOCIALĂ

sorina monacPublicul poate vota candidații preferați pentru Gala Ambasadorilor Nemțeni prin intermediul sistemului electronic pus la dispoziție, menționând faptul că se permite acordarea unui singur vot oricărui candidat de pe aceeași adresă de IP, într-un interval de 24 de ore, în perioada 11 octombrie – 10 noiembrie 2018.

A absolvit Facultatea de filosofie, în anul 1997 şi lucrează în domeniul asistenţei comunitare de la absolvire, ocupând diverse funcţii în cadrul Primăriei municipiului Roman. Din 2006 este director executiv la Direcţia de Asistenţă Socială a municipiului Roman. Desfăşoară activităţi de asistenţă socială cu rezultate recunoscute la nivelul comunităţii în mai multe domenii: protecţia drepturilor copilului, acordarea de prestaţii şi servicii sociale, asistenţă socială a persoanelor cu dizabilităţi, a persoanelor fără adăpost, a persoanelor vârstnice, incluziunii sociale, etc.

Coordonează activitatea Consiliului Comunitar Consultativ implicând membrii reprezentativi ai comunităţii în rezolvarea problemelor de asistenţă socială.

Apreciază munca şi eforturile asistenţilor sociali şi promovează profesia de asistent social ori de câte ori i se oferă prilejul, în cadrul diverselor întâlniri de lucru interinstituţionale, fiind o persoană resursă la nivel comunitar.

Puteți vota aici: https://www.ambasadorinemteni.ro/sorina-monac/

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2019 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.