A+ A A-

Dacă îl vedeți, sunați la 112! A fost filmat. A înșelat angajata unei firme prin metoda „şmen”

daca il vedetiMetoda „şmen” este aplicată de suspecţi atunci când solicită persoanei vătămate efectuarea unui schimb de bani. Ulterior aceştia cer banii pentru a-i renumăra, dar de fapt acela este momentul în care sustrag sau înlocuiesc suma valabilă cu o altă sumă. Imediat, infractorii dispar, iar victima descoperă că a fost înșelată şi a primit mai puţini bani.

La data de 7 septembrie a.c., în jurul orelor 14.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Piatra Neamţ au fost sesizaţi de către o angajată a unei societăţi comerciale din Piatra Neamţ, cu privire la faptul că în acea zi, o persoană necunoscută ar fi înșelat-o cu 1950 de lei în urma unui schimb de bani.

Din cercetări a rezultat faptul că partea vătămată a fost abordată de bărbatul căutat de poliţie, sub pretextul că ar dori să îi schimbe nişte bancnote, iar la efectuarea tranzacţiei acesta ar fi înşelat-o cu 1950 de lei.daca il vedeti 2

După vizualizarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din incinta societăţii unde persoana vătămată îşi desfăşoară activitatea, poliţiştii au constatat că cel bănuit de comiterea faptei este un bărbat de aproximativ 45-50 de ani.

Acesta avea supra sa o borsetă, purta o şapcă neagră, fiind îmbrăcat cu blugi negri şi tricou deschis la culoare.

În cauză au fost demarate cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de înșelăciune, însă până în prezent acesta nu a putut fi identificat.

Oricine poate oferi informaţii care pot conduce la identificarea bărbatului din imagini, este rugat să anunţe Poliția Municipiului Piatra Neamţ la telefon 0233/207009 sau să apeleze 112 !

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2019 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.