A+ A A-

Parcarea în Roman s-ar putea face cu achitarea taxei prin SMS sau card

parcare cu smsPrimarul Municipiului Roman a declarat că a avut o întâlnire de lucru cu specialiștii din primărie unde a discutat varianta ca plata taxei de parcare să se facă prin SMS și să nu se mai investească în achiziționarea de parcometre.

„Vom apela la tehnologia modernă și vom da posibilitatea plății parcării fie prin SMS, fie prin card bancar, pe baza unei aplicații. Printr-un simplu SMS se va putea achita locul de parcare. Vom achiziționa aparate electronice de verificare a achitării plății parcării și le vom repartiza la polițiștii locali și la cei care administrează parcările cu plată.

Vom face o analiză a costurilor și vom demara procedura de achiziție a unui astfel de sistem care este mult mai eficient și mai economic față de sistemul clasic cu parcometre unde sunt cheltuieli cu alimentarea cu energie electrică, mentenanța, etc.. Vom lua cele mai bune decizii în ton cu tehnologia modernă”, a spus primarul municipiului Roman Lucian Micu.

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2019 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.