A+ A A-

Roman: Centrul de resurse pentru voluntari, un proiect al Asociației Mușatinii, va deveni realitate

musatinii proiectConducerea Municipiului Roman a avut o întâlnire cu prof. Ovidiu Albert, coordonatorul Asociației Mușatinii Roman, în cadrul căreia s-au pus bazele unui parteneriat.

Coordonatorul Asociației Mușatinii a obținut un grant de la un partener din Cehia și dorește să pună bazele, la Roman, a unui Centru de Resurse pentru Voluntari. Profesorul Ovidiu Albert dorește să aducă asociațiile active și voluntarii la un loc iar instituțiile și firmele care au nevoie de voluntari să aibă un centru unde să se adreseze și să solicite voluntari pentru activitățile pe care și le propun.

Primăria Municipiului Roman va fi unul dintre beneficiarii direcți ai acestui centru de resurse pentru voluntari. Săptămâna viitoare vom inaugura acest centru”, a declarat Lucian Micu, primarul municipiului Roman.

Într-o primă etapă, activitățile se vor desfășura la Biblioteca Municipală Roman iar după ce se vor finaliza lucrările de reabilitare a fostului azil de bătrâni de pe str. Veronica Micle, activitățile vor continua în spațiile care se vor crea.

Imobilul se va transforma într-un Centru Cultural Comunitar și va permite utilizarea spațiilor create de ONG – urile active și de alte persoane care au nevoie de spații pentru derularea unor proiecte locale.

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2019 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.