A+ A A-

Lucian Micu: „Se va interveni în zonele în care sunt probleme, pe E85, pe porțiunea care traversează Romanul”

reparatii centru romanConducerea Primăriei Roman dă o veste bună posesorilor de mașini și nu numai. De săptămâna viitoare, o firmă specializată, va demara o serie de lucrări de refacere a carosabilului E85, pe porțiunea care traversează municipiul.

Săptămâna viitoare vom începe reparațiile pe porțiunea din E85 ce traversează orașul. Drumul, deși este intens circulat, s-a menținut de-a lungul anilor într-o stare destul de bună. Au apărut fisuri longitudinale, pe care le vom repara cu ajutorul unei firme specializate în astfel de lucrări. Ei se vor organiza cu tot ceea ce înseamnă reparațiile și semnalizarea porțiunilor pe care se va acționa. Se va interveni în toate zonele în care am constat că sunt probleme și sper să finalizăm lucrările în termen de o săptămână.

Se va încheia în această lună și licitația pentru contractul de asfaltări, un contract multianual, astfel încât vom avea asigurate procedurile pentru lucrările de reparații cu covor asfaltic pentru anul acesta și anul următor”, a precizat Lucian Micu, primarul municipiului Roman.

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2019 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.