A+ A A-

Arestați preventiv după ce au pătruns în locuința unei tinere și au furat 23.000 Euro, 8.000 lei și 100 grame aur

arestati furtLa data de 7 septembrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț în colaborare cu polițiștii de investigații criminale din cadrul I.P.J. Mureș, cu suportul de specialitate al Biroului de Operațiuni Speciale din cadrul I.P.J. Neamț și al Serviciului de Operaţiuni Speciale, din cadrul I.P.J Mureș au desfăşurat o acţiune în Mureș, ocazie cu care au depistat doi bărbați, de 35, respectiv 34 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii au extins cercetările și au stabilit că un alt bărbat de 45 de ani, din Bistrița-Năsăud, care locuiește fără forme legale în localitatea Zănești a sprijinit activitatea infracțională a celorlalți doi bărbați.

La data de 6 septembrie a.c., bărbatul de 45 de ani a fost reținut de polițiști, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de complicitate la furt calificat.

Din cercetările efectuate a reieșit că în ziua de 7 august a.c., cei doi bărbați au pătruns, fără drept, în incinta locuinței unei tinere, de 29 de ani, din Zănești, de unde au sustras 23.000 de Euro, 8000 de lei şi aproximativ 100 grame aur.

În urma probatoriului administrat în cauză, polițiștii au dispus reținerea acestora pentru 24 de ore, fiind încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

La data de 13 septembrie a.c., Tribunalul Neamţ a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile faţă de doi bărbaţi din Mureş.

Sursa: IPJ Neamț

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2019 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.