A+ A A-

Trupul neînsuflețit al unui bărbat dispărut de acasă de o lună de zile a fost scos dintr-o fântână

gasit in fantanaJoi, 13 septembrie, în jurul orei 18:45, Dispeceratul Integrat ISU Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, să intervină într-o misiune de degajare a unui bărbat căzut într-o fântână adâncă de aproximativ 14 metri. Misiunea s-a desfășurat în comuna Alexandru cel Bun, în zona Scăricica. La locul evenimentului s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu o autospeciala multirisc, o autospecială de descarcerare si o ambulanță SMURD de prim ajutor din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț.

Conform IPJ Neamț, este vorba despre un bărbat de 60 de ani, din comuna Alexandru cel Bun, declarat dispărut de familie în urmă cu o lună de zile. Identificarea a fost făcută de o soră a victimei.

În momentul anunţării dispariţiei, s-au făcut mai multe căutări în zonă, fiind folosit incusiv și un câine de căutare. Fiind o perioadă în care a plouat foarte mult, nivelul apei era ridicat iar cadavrul nu se putea observa la suprafață, ne informează stiri-neamt.ro

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2019 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.