A+ A A-

Eveniment: Flașnetari din Franța, Slovenia, Cehia, Slovacia și România vor concerta la Castelul Miclăușeni

festival miclauseniFestivalul Internaţional al Muzicii Mecanice, Iaşi - România, vine la Castelul Miclăușeni, duminică, 16 septembrie.

Flașnetari din Franța, Slovenia, Cehia, Slovacia și România vor concerta la Castelul Miclăușeni, oferind pentru vizitatorii noștri o inedită atmosferă pariziană la cel mai romantic palat din Moldova.

Concertele vor avea loc în aer liber între orele 15:30 și 18. Intrarea este gratuită!

Festivalul Internațional al Muzicii Mecanice, ediția a XI-a, se va desfășura anul acesta între 14 – 16 septembrie 2018 la Palatul Culturii din Iași și la Castelul Miclăușeni.

Timp de trei zile, FIMM 11 va oferi publicului un program atractiv, care va cuprinde expoziții de automate și aparate muzicale, spectacole ale flașnetarilor, concerte, dans, animație, proiecții video, dar și workshop-uri pentru specialiști. Festivalul va beneficia de o participare prestigioasă din România și din țări precum: Austria, Franța, Germania, Cehia, Slovenia, Slovacia și Republica Moldova.

Programul îl găsiți aici: https://palatulculturii.ro/expozitii-si-evenimente/fimm-11-festivalul-internaional-al-muzicii-mecanice-iai-14-septembrie-16-septembrie-2018-282

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2019 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.