A+ A A-

Bărbat din Săbăoani, condamnat la 5 ani închisoare, prins la Roman

prins in romanLa data de 12 septembrie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Roman însoţiţi de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul I.P.J. Neamţ au depistat pe strada Alexandru cel Bun, din Roman un bărbat de 50 de ani, din Săbăoani pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Acesta a fost condamnat de Judecătoria Tîrgu - Neamț, la o pedeapsă privativă de libertate de 5 ani de închisoare pentru comiterea a nouă infracţiuni de înşelăciune.

În fapt, în cursul anului 2013, bărbatul a indus în eroare mai multor societăţi prin remiterea de file CEC, ce aveau înscrise diferite sume de bani pentru plata mărfurilor ce i-au fost livrate, fără ca banii să existe în cont şi fără intenţia de a achita contravaloarea mărfurilor. Polițiștii l-au condus și încarcerat pe bărbat la Penitenciarul Bacău.

Sursa: IPJ Neamț

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2019 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.