A+ A A-

Întâlnire importantă a primarului de Roman cu episcopul Arhiepiscopiei Bisericii Armene în România. Fostul Club al Copiilor va fi restaurat

clubul copiilorConducerea Primăriei Roman a avut astăzi o întâlnire importantă cu episcopul Arhiepiscopiei Bisericii Armene în România, PS Datev Agopian. Comunitatea armenilor este una importantă pentru istoria acestui oraș, dar și pentru administrația publică locală în prezent.

„Sunt bucuros că amândoi, prin dialog, am găsit calea de a identifica acele soluții pentru a ”construi” mai mult pentru cei din jur.

S-a discutat și se fac speculații și în prezent despre clădirea în care a funcționat până acum ceva ani Clubul Copiilor, de pe strada Cuza Vodă. Sunt încântat să știu acum și să vă pot confirma că Biserica Armeană are un plan pentru restaurarea imobilului. Noi ne-am fi dorit clădirea, dar, în același timp, avem suficiente alte edificii pe care încercăm acum să le salvăm, astfel încât acest parteneriat creat prin comunicare este în interesul orașului nostru. clubul copiilor 2

Episcopul Datev Agopian își dorește să reabiliteze imobilul și să-i ofere o utilitate pentru întreaga comunitate, iar eu îmi voi oferi întreaga pricepere pentru a ajuta Arhiepiscopia Bisericii Armene să ducă la bun final acest proiect. Prin crearea unor astfel de punți între administrația locală și cei care vor să ”construiască” putem evolua înspre mai bine, înspre un trai mai frumos”, a precizat Lucian Micu, primarul municipiului Roman.

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2018 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.