A+ A A-

DJ Alex, soare, muzică bună, multă spumă și multă distracție în Ștrandul Roman, în acest weekend

distractie in strandClub Sportiv Municipal Roman informează că sâmbătă, 11 August 2018, Primăria Municipiului Roman, organizează în Ștrandul din incinta Complexului Sportiv și de Agrement „Moldova”, a doua petrecere cu muzică bună, surprize pentru cei mari și pentru cei mici, mișcare în aer liber, concursuri, sesiuni de fitness în apă și multă cu spumă!

Petrecerea va fi animată de DJ Alex Pintilie, se va desfășura între orele 11:00-18:00, iar tarifele de intrare rămân neschimbate, putând fi consultate accesând site-ul oficial al Primăriei, secțiunea „Util”-Complex Sportiv și de Agrement Moldova sau să urmând link-ul :

https://www.primariaroman.ro/util_strand.php

Conform Regulamentului de Organizare și Funcționare, copiii vor fi obligatoriu însoțiți de adulți, care vor face dovada vârstei (certificat de naștere sau copie a acestuia). Menționăm că pentru copiii cu vârsta sub 3 ani de asemenea intrarea este liberă, însoțitorii având obligativitatea de a face dovada vârstei.

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2018 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.