A+ A A-

Accidente rutiere cu victime la Tupilați – Hanu Ancuței și Stejaru – Ion Creangă

accidente salvareDupă cum ne informează printr-un comunicat conducerea Serviciului de Ambulanță Neamț, în perioada 08 august 2018, ora 07.00 ÷ 09 august 2018, ora 07.00, s-au înregistrat următoarele cazuri deosebite:

„În ziua de 08.08.2018, ora 07:40, Tupilaţi, accident rutier cu o victimă, sex masculin, 51 ani, diagnostic: politraumatism prin accident rutier, TCC închis, traumatism maleolă stg., traumatism abdominal, preluat de un echipaj cu asistent medical şi predat la UPU a Sp. Judeţean de Urgenţă P. Neamţ;

În ziua de 08.08.2018, ora 18:35, Şoimăreşti, accident rutier cu o victimă, sex masculin, 21 ani, diagnostic: traumatism genunchi prin accident rutier, preluat de un echipaj cu asistent medical şi predat la CPU a Sp. Orăşenesc Tg. Neamţ;

În ziua de 08.08.2018, ora 21:21, Stejaru (Ion Creangă), accident rutier cu o victimă, sex masculin, 52 ani, diagnostic: traumatism buză inferioară prin accident rutier, etilism acut, preluat de un echipaj cu asistent medical şi predat la CPU a Sp. Roman”, se arată în comunicatul Ambulanței Neamț.

Primul accident s-a petrecut în jurul orei 7:40, în localitatea Tupilați. Conform primelor cercetări efectuate de polițiști la fața locului s-a stabilit faptul că în timp ce un bărbat de 41 de ani, conducea în direcția Tupilaţi – Hanul Ancuţei, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a pătruns pe contrasens izbind apoi un cap de pod.

Cel de-al doilea accident a avut loc în jurul orei 18:30 în localitatea Șoimărești. Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului s-a stabilit faptul că în timp ce un tânăr de 21 de ani, conducea autoturismul pe DJ 155 B direcţia Ungheni – Preuteşti, nu ar fi adaptat viteza la condiţiile unui carosabil afectat de condiţiile meteorologice și a intrat în coliziune cu un mal de pământ.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: Ambulanța Neamț și IPJ Neamț

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2018 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.