A+ A A-

Un bărbat a murit după ce a fost strivit de un utilaj la o stație de betoane

accident de muncaMarţi, 07.08.2018, la ora 15:26, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre faptul că un bărbat a fost surprins de un utilaj, în curtea unui operator economic din municipiul Piatra Neamţ, str. Schitului. La locul indicat de apelant s-au deplasat două echipaje de pompieri militari cu o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamţ.

Bărbatul surprins de utilaj avea 40 de ani şi prezenta leziuni incompatibile cu viaţa, medicul din cadrul echipajului SMURD declarând decesul. Utilajul este un căruț care încarca stația de betoane. Au fost anunțate I.T.M. Neamț și I.P.J., în vederea continuării cercetarilor.

Echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă a preluat şi transportat la spital o femeie cu stare de stres post traumatic, în vârstă de 30 de ani.

Sursa: ISU Neamț Foto: stiri-neamt.ro

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2018 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.