A+ A A-

ANTURAJ, cea mai bună cafenea din Roman, a împlinit un an. Managerii, soții Leonatu, speră că romașcanii apreciază ANTURAJ

anturaj manageriCu un an în urmă, pe 9 august, anunțam că în Roman a fost inaugurată cea mai bună cafenea, cu un interior modern și în pas cu vremurile.

Amplasată în Piața Roman Vodă, la parterul blocului dinspre Policlinică – Colegiul Roman Vodă, ANTURAJ continuă să vă ofere o mare varietate de cafele preparate de specialiști.

La ANTURAJ se pot organiza onomastice, zile festive, aniversări, mese de protocol, întâlniri de afaceri.

ANTURAJ vă oferă, cafea de toate genurile, aromată, fresh-uri, sucuri, prăjituri, hamburgeri, salate, Sandwich-uri și clătite (dulci sau sărate).

Soții Oana și Răzvan Leonatu au dorit să aducă la Roman o experiență similară cu cea din cafenelele Starbucks, o cafea de calitate în zeci de sortimente, la alegere.anturaj 2 parcare

„În orașul nostru nu se găsea un loc special pentru cafea. Mie îmi place cafeaua, ca multora dintre noi, presupun, și am vrut să existe un spațiu de acest tip, așa cum vedeam la Starbucks când mergeam în alte orașe. La ANTURAJ găsiți o cafea aparte, prăjituri, Sandwich-uri și clătite, atât pe loc cât și la pachet, pentru clienții grăbiți. Nici iubitorii de bere nu au fost uitați, berea românească Nenea Iancu la draft făcând parte din oferta noastră”, spune Oana Leonatu, manager ANTURAJ.

anturaj 3 cafeaDupă un an de funcționare, mii de clienți au trecut pragul ANTURAJ, spațiul s-a extins și meniul s-a diversificat, totul pentru ca gusturile dumneavoastră să fie satisfăcute. Acum, ANTURAJ vă stă la dispoziție cu 80 de locuri în interior, în două spații distincte și cu personalitate și o terasă cu 24 de locuri. Surprizele nu se opresc aici!

La mulți ani și la cât mai mulți clienți!

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2018 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.