A+ A A-

Accident cu două victime la ieșirea din Roman, pe E85/DN2, intersecție cu drumul spre Tămășeni

accident e85Conducerea Serviciului de Ambulanță Neamț comunică faptul că în ziua de 07.08.2018, ora 17:58, a fost solicitată o Ambulanță la intersecția E85/DN2 cu drumul spre Tămășeni, în cazul unui accident rutier cu două victime:

-      victimă sex feminin, 43 ani, diagnostic: traumatism toracic prin accident rutier, preluată de un echipaj cu asistent medical şi predată la CPU a Sp. Municipal Roman;

-      victimă sex masculin, 52 ani, diagnostic: policontuzionat prin accident rutier, contuzie coloană cervicală, traumatism hemitorace stâng, preluat de un echipaj cu asistent medical şi predat la CPU a Sp. Municipal Roman.

„Din primele cercetări”, conform declarației purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, „rezultă că accidentul s-a produs la intersecția DN2/E85 cu DJ 201C, drumul spre Tămășeni. În timp ce o conducătoare auto de 43 de ani, din Săbăoani, se deplasa spre Roman, pe E85/DN2, la intersecția cu DJ201C, drumul spre Tămășeni, nu a păstrat distanța regulamentară față de mașina din fața sa, condusă de un bărbat de 52 de ani, din Tămășeni, oprită pentru a efectua virajul stânga, spre Tămășeni și a intrat în coliziune cu aceasta. Conducătorii auto nu au consumat băuturi alcoolice. Aceștia au fost transportați la Spitalul Roman pentru a li se acorda îngrijiri medicale. A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.”

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2018 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.