A+ A A-

Vizită de lucru pe șantierele Cotu Vameș I, Cotu Vameș II, Cordun și Secuieni II

vizita de lucruMiercuri, 20 iunie, Înaltpreasfințitul Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, însoțit de părintele protopop Dragoș Munteanu, s-a aflat în vizită de lucru în câteva dintre șantierele care se află în diferite stadii de finalizare în parohiile din Protopopiatul Roman.

Vizita de lucru a așezat față în față pe Ierarh cu responsabilii celor patru șantiere, părintele protopop prezentând stadiul fiecărei lucrări, greutățile întâmpinate, necesarul de materiale de construcție pentru fiecare fază de lucrări, și totodată, perspectivele și așteptările fiecărei comunități în parte.

Părintele Arhiepiscop a constatat stadiul în care se află aceste lucrări, discutând cu preoții implicați pe care i-a felicitat și sfătuit să supravegheze bunul mers al lucrărilor, astfel încât acestea să respecte normele impuse de actuala legislație în vigoare.

„Astăzi am avut bucuria deosebită de al însoți pe Ierarhul nostru în patru dintre șantierele pe care le avem în desfășurare în Protopopiatul Roman. Aceasta este una dintre multele vizite de lucru pe care ierarhul nostru le împlinește periodic pe șantierele din protopopiatul nostru și nu numai, încercând să fie cât mai aproape de preoții care își doresc să se implice în viata socială și culturală a comunităților în care au fost trimiși să poarte de grijă vieții spirituale a credincioșilor. Sunt convins că sfaturile pe care preoții le-au primit de la IPS Ioachim le vor fi utile în bunul mers al construirii obiectivelor propuse”, a declarat preotul protopop.

Sursa: epr.ro

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2019 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.