A+ A A-

„Moldova vrea autostradă”, în fața Parlamentului Europei. „La Bruxelles, nu ne-a alungat nimeni. Nu ne-a deranjat niciun jandarm”

moldova vrea autostradaGrupul de inţiativă civică "Împreună pentru A8" şi Asociaţia "Moldova vrea autostradă" a organizat, sâmbătă, 19 mai, un marş motorizat spre Bucureşti, la care au participat peste 1.000 de vehicule, cu scopul de a atrage atenţia asupra faptului că Moldova nu se poate dezvolta fără autostradă.

Oamenii minunați care au plecat în coloană spre București pentru a cere autostradă Moldova - Ardeal și pe care doamna primar Firea nu i-a primit în Piața Victoriei au ajuns astăzi, 20 iunie, la Bruxelles.

„Guvernul PSD nu ne-a primit pe noi, moldovenii, să protestăm la București pentru Autostrada A8. Ne-au tratat ca pe niște paria.

Parlamentul European va permite o asemenea întâlnire în fața instituției. Fără Jandarmi. Fără o primire violentă.moldova vrea autostrada 2

Ba mai mult, reprezentanții societății civile vor fi primiți de către președinta Comisiei de Transporturi și Turism , doamna Karima Delli, din cadrul Parlamentului European.

Am cerut asta în fața Parlamentului European.

Am vorbit cu mulți oameni despre această mare nevoie a României. Nu ne-a alungat nimeni. Nu ne-a deranjat niciun jandarm.

În această după amiază, delegația din Moldova va fi primită de către demnitarii europeni. Felicitări societății civile care a organizat acest eveniment! La București nu se poate. La Bruxelles se poate”, precizează deputatul de Neamț Iulian Bulai în cea mai recentă postare pe pagina socială.

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2019 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.