A+ A A-

Polițiștii au identificat în autoturismul unui bărbat, țigarete și alcool susceptibile a proveni din contrabandă

tigari si alcoolLa data de 15 iunie 2018, poliţiştii Biroului Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Piatra Neamţ au acţionat pe linia prevenirii şi constatării faptelor de contrabandă cu ţigarete.

Astfel, aceştia au identificat în autoturismul unui bărbat de 38 de ani, din Bârgăuani, produse susceptibile a fi provenite din contrabandă.

În interiorul autoturismului care era parcat pe strada Dimitrie Leonida, din zona pieţei centrale, polițiștii au găsit 4800 de ţigarete, precum şi cinci litri de alcool.

Totodată, în urma controlului corporal efectuat asupra bărbatului, poliţiştii au găsit 17.500 lei şi 7 pachete ţigări de contrabandă.

Atât suma de bani, cât şi întreaga cantitate de ţigarete au fost confiscate de poliţişti, care continuă cercetările asupra bărbatului sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă.

Sursa: IPJ Neamț Foto: arhivă

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2019 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.