A+ A A-

Puiul de căprioară din Parcul Municipal Roman a fost botezat. Are nume de rege

pui caprioara botezatJoi, 14 iunie, în Parcul Municipal Roman s-a desfășurat botezul puiului de căprioară. Conducerea Primăriei Roman a solicitat romașcanilor să găsească un nume potrivit pentru primul pui de căprioară născut în grădina zoo din Parcul Municipal.

„Am analizat toate numele propuse de către dumneavoastră pentru puiul de căprioară, transmise atât pe pagina mea, cât și pe alte grupuri, și recunosc că mi-a fost greu să iau o decizie.

Cele mai multe propuneri au fost pentru a-l ”boteza” Bambi pe puiul de căprioară din grădina zoo din Parcul Municipal, însă au fost și multe opinii care au considerat că numele face referire la o poveste tristă, astfel încât m-am mai consultat și cred că, dat fiind și anul Centenarului Marii Uniri, un nume potrivit ar fi Ferdinand, dat fiind și rolul jucat de regele Ferdinand I de Hohenzollern-Sigmaringen în realizarea României Mari.pui caprioara botezat 2

Ferdinand este primul pui de căprioară născut în grădina zoo din Parcul Municipal, semn că toate eforturile pe care noi le facem să le asigurăm viețuitoarelor un spațiu cât mai adecvat pentru a trăi și a se dezvolta dau roade. În această vară, avem pregătite mai multe activități relaxante și distractive în parc și sper ca de natură și atmosferă să vă bucurați cât mai mulți dintre dumneavoastră”, a precizat primarul municipiului Roman Lucian Micu.

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2018 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.