A+ A A-

Rectificare de buget la Roman: 17.000 lei pentru un parc de joacă pentru copii și 250.000 lei pentru CSM Roman

rectificare buget localVineri, 15 iunie, va avea loc o ședință extraordinară a Consiliului Local Roman, pe ordinea de zi figurând trei proiecte de hotărâre:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea efectuării unei cheltuieli din bugetul local – inițiator Lucian-Ovidiu Micu - Primarul Municipiului Roman;

2. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local, a listei de investiții și a listei de studii și proiecte finanțate din bugetul local, pe anul 2018 – inițiator Lucian-Ovidiu Micu - Primarul Municipiului Roman;

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea îndreptării unei erori materiale – inițiator Lucian-Ovidiu Micu - Primarul Municipiului Roman.

Referitor la proiectul cu rectificarea de buget, din expunerea de motive se poate observa că sunt mai multe solicitări de finanțare și integrarea unor sume încasate, la bugetul local.

Printre solicitările de alocare de sume din buget sunt următoarele:

-      Direcția Servicii Edilitare solicită achiziționarea unui Complex de joacă pentru copii în valoare de 17.000 lei;

-      Direcția de Urbanism și Amenajarea Teritoriului solicită achiziționarea unei multifuncționale în valoare de 10.000 lei, necesară desfășurării in bune condiții a activității;

-      Direcția Tehnică solicită actualizarea Studiului de fezabilitate pentru construire locuințe sociale;

-      Clubului Sportiv Municipal Roman solicită transferul sumei de 250 mii lei la capitolul Sport, din trimestrul III în trimestrul II.

În ceea ce privește încasarea unor venituri suplimentare față de bugetul aprobat, este vorba de 80.000 lei la capitolul „impozit pe clădiri persoane juridice” și 51.000 lei, la capitolul „venituri din vânzări de bunuri”.

Proiectul de hotărâre îl puteți consulta aici: https://www.primariaroman.ro/ConsLoc/HCL_Proiect/2018-06-15/002_rectificare_buget_local.pdf

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2018 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.