A+ A A-

Accident grav la Tețcani. Nu a acordat prioritate și a fost izbit de un TIR din Republica Moldova

accident tetcaniÎn seara de 12 iunie, în jurul orei 19:00, poliţiştii rutieri au intervenit la un accident rutier soldat cu vătămarea corporala a unui bărbat, produs pe DN2 - E85, în afara localității Tețcani.

Din primele cercetări desfăşurate la faţa locului, poliţiştii au constatat că un bărbat de 55 de ani, din Bicaz Chei, a condus un autoturism pe DC52, în localitatea Mirceşti.

Acesta nu ar fi respectat semnificația indicatorului oprire şi a pătruns în intersecţia DN2-E85, fără a acorda prioritate de trecere unui autotren, condus de un bărbat de 37 de ani, din Republica Moldova, cu care a intrat în coliziune.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului de 55 de ani, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Ambii conducători au fost testaţi alcooltest, rezultatele fiind negative.

Poliţiştii i-au reținut permisul de conducere bărbatului din Bicaz Chei, fiindu-i eliberată dovadă cu drept de circulație 15 zile.

Asupra acestuia cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Serviciul de Ambulanță Neamț comunică faptul că în ziua de 12.06.2018, ora 19:05, la Gherăești – Roman, a fost solicitată o Ambulanță în cazul unui accident rutier cu o victimă sex masculin, 45 ani, diagnostic: policontuzionat prin accident rutier, preluat de un echipaj cu asistent medical şi predat la CPU a Sp. Municipal Roman.

Sursa: IPJ Neamț și Ambulanța Neamț

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2018 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.