A+ A A-

Accident grav pe drumul Roman – Piatra Neamț. Nouă persoane au văzut moartea cu ochii

accident grav 1

Actualizare

Conform unui comunicat furnizat cu câteva minute în urmă de Serviciul de Ambulanță Neamț, la fața locului, echipajele medicale au constatat următoarele:

-      victimă sex feminin, 63 ani, echilibrată hemodinamic, refuză transportul la spital;

-      victimă sex feminin, 39 ani, echilibrată hemodinamic, refuză transportul la spital;

-      victimă sex feminin, 28 ani, echilibrată hemodinamic, refuză transportul la spital;

-      victimă sex feminin, 47 ani, diagnostic: traumatism cot stâng prin accident rutier, preluată de echipajul TIM şi predată la UPU a Sp. Judeţean de Urgenţă P. Neamţ;

-      victimă sex feminin, 42 ani, diagnostic: tahicardie, preluată de echipajul EPA şi predată la UPU a Sp. Judeţean de Urgenţă P.Neamţ;

-      victimă sex feminin, 72 ani, diagnostic: traumatism toracic prin accident rutier, preluată de echipajul EPA şi predată la UPU a Sp. Judeţean de Urgenţă P. Neamţ.

Știre inițială

Marți, 12.06.2018, la ora 23:46, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui accident rutier în localitatea Girov, sat Căciulești.

La locul evenimentului s-a deplasat un echipaj de pompieri militari cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, un echipaj de descarcerare, un echipaj TIM, un echipaj B2 SMURD din cadrul accident grav 2Detașamentului de Pompieri Piatra Neamţ si doua ambulante B2 de la SAJ.

La locul evenimentului au fost găsite 9 persoane aflate in cele doua autoturisme. Trei dintre aceste persoane au primit asistenta medicala de specialitate fiind transportate la U.P.U. Piatra Neamț.

Forțele au asigurat măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor la evenimentul rutier.

Sursa: Comunicat ISU Neamț Foto: stiri-neamt.ro

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2018 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.