A+ A A-

Concurență mare pentru cele două posturi de îngrijitori curățenie, la Spitalul Roman – Secția Îngrijiri Paliative

ingrijitoriSpitalul Municipal de Urgență Roman a anunțat concurs pentru ocuparea a două posturi de îngrijitori curățenie, pe perioadă nedeterminată, la Secția de Îngrijiri Paliative. Concursul va avea loc în perioada 13 iunie – 15 iunie.

După încheierea perioade de depunere a dosarelor și verificarea acestora, marți, 12 iunie, Spitalul Roman a publicat lista cu candidații care vor intra în concurs.

Este vorba de 14 candidați care se vor „bate” pentru două posturi de îngrijitori curățenie. Salariul corespunzător unui astfel de post se situează în jurul valorii nete de 1.800 – 2.000 lei.

Proba scrisă se va desfășura pe 13 iunie, de la ora 15.00, la Colegiul Miron Costin din str. M. Eminescu.

Lista oficială cu cei care intra în concurs o găsiți aici: https://www.spitalroman.ro/informatii-utile/examene-si-concursuri/tabel-privind-selectia-dosarelor-pentru-concursul-de-ingrijitori-de-curatenie-compartiment-ingrijiri-paaliative/view

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2018 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.