A+ A A-

Alex Velea, DJ Jungle, Matteo, parc de distracții și terase cu specific românesc - „România în Sărbătoare”, în Piața Roman Vodă

romania in sarbatoareTurneul muzical național „România în Sărbătoare” se va desfășura în Piața Roman Vodă și este un proiect cultural-artistic realizat cu ocazia Centenarului Marii Uniri.

Acest proiect își propune, la sărbătorirea a 100 de ani de la Marea Unire, să se oprească din oraș în oraș, vreme de cinci luni, să îi cunoască pe românii care, zi de zi, se luptă să transforme România în locul unde se simt „acasă” și să le dăruiască spectacole cu artiști care vor reorchestra câte o melodie din repertoriul personal pe ritmuri etno-dance, îmbrăcați in costume tradiționale, pe o scenă special amenajată, dorind astfel să ofere românilor o amintire prețioasă și să contribuie autentic și sincer la cultura locală, în momente aniversare pentru țară.

Manifestarea este programată pentru zilele de 22, 23, 24 iunie 2018. În cadrul evenimentului cultural-artistic, vor evolua artiști de renume național și internațional de muzică populară, pop, dance, rock, după cum urmează: Alex Velea, Matteo, DJ Jungle, Andreea Antonescu, Nick (N&D), Cooperativa Nouă & Vali Crăciunescu, Aurel Moldoveanu, Minodora, Richy B, Radu Ille, Daciana și Suzana, Sânzienele, MC Radu Andrei Tudor.

De asemenea, vor mai avea loc întreceri de porturi populare, tradiții și obiceiuri, cu participarea romașcanilor.

În Piața Roman Vodă vor fi amplasate terase cu specific românesc, suveniruri, produse tradiționale și un parc de distracții pentru toate vârstele.

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2018 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.