A+ A A-

Imagini live din ștrand, pe pagina de Internet a Primăriei Roman, pe toată perioada sezonului estival

pagina primaria roman live cameraDe câteva zile, camera video care transmitea imagini live din parcarea Colegiului Roman Vodă a fost mutată în Ștrandul Roman.

Camera video avea o conexiune pe pagina de Internet a Primăriei Roman astfel încât, oricine dorea să o acceseze trebuia să intre pe https://primariaroman.ro/ și să vadă imaginile.

În prezent, camera video a fost mutată în Ștrandul Roman și se pot urmări imagini live, de pe https://primariaroman.ro/ cu bazinele și zona de plajă din cel mai frumos ștrand din zona Moldovei.

Primarul Lucian Micu declara cu ceva timp în urmă că se va consulta cu romașcanii ca să găsească cel mai bun loc unde să fie amplasată camera video care este conectată pe pagina Primăriei Roman.

Romașcanii de aici și cei care lucrează peste hotare pot vedea live imagini din Ștrandul Roman, pe toată perioada sezonului estival.

Accesați https://primariaroman.ro/ și urmăriți imaginile.

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2018 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.